Cleopatra cukorgyanta | Kiprobaltam.hu

Amit továbbra is kerestem:  100% természetes, házilag felkenhető cukorgyanta, petróleumszármazékok és mesterséges adalékok nélkül.

A dm-ben tévedt rá a pillantásom a Cleopatra Szőrtelenítő Cukorpasztára. Soft-Epil  verziót választottam. Ez a téli formula, ami gyakorlott gyantázóknak, szakembereknek készül. Úgy gondoltam, hogy minél hamarabb nyúlik, annál jobb, legalább majd nyáron nem kell melegíteni, rögtön tudom használni a tégelybe nyúlva. A gyakorlatba meg belejövök :]

Cleopatra cukorgyanta 02 Kiprobaltam.hu

Amit ígér:

 • 100%-ban természetes alapanyagokból készül, nem tartalmaz vegyi anyagokat, ragasztókat, mesterséges színezékeket és illatanyagokat. 
 • Nem okoz irritációt, és ezért minden bőrtípusra, MINDENKINEK ajánlott. Azoknak, akik értágulatokkal és visszerekkel küszködnek, kizárólag ez a szőrtelenítési mód ajánlott.
 • Egyszerűen, kézzel távolítható el a tégelyből, előzetes felmelegítés nélkül. Azonnal készen áll a használatra. 
 • Eltávolítja még a  legfinomabb szőrszálakat is, mert lágysága miatt mélyen behatol a bőrbe, a legapróbb szőrszálak közé.
 • Ezen kívül gyengéd bőrradír  is.  10 – 15 perc után a bőrpír  eltűnik a körömvirág és az aloe vera gyógyhatása  miatt , és így csak a selymesen sima bőr marad.
 • Nők és a férfiak is egyaránt használhatják. Szőrteleníthetjük az arcot  és az egész testet, kivéve a férfiaknál a szakállat, mivel ezen területen a szőrszálak más szerkezetűek.
 • ECOCERT és Halal minősítésű, és nem tesztelték állatokon.

A doboz tartalma:

 • 1 tégely cukorpaszta (120 g),
 • 1 széles kék műanyag spatula,
 • részletes magyar nyelvű használati útmutató.

Cleopatra cukorpaszta 03 Kiprobaltam.hu
 A tapasztalatok:

A használati utasítás és az ajánlott YouTube videó alapján a kézzel gyantázós keleti technika tök könnyűnek tűnt, így nekiestem a lábamnak – aztán csodálkoztam.
1. Mert hihetetlenül gyorsan és hatékonyan lehet vele dolgozni.
2. Mert a nagyarcú “megy ez nekem rögtön” rángatástól véraláfutásos lett az egyik sípcsontom feletti rész (de 8 napon belül gyógyult).
3. Mert a bőröm felülete sima, selymes, illatos – szóval (a véraláfutásoktól eltekintve) tökéletes lett. 

A foltokról a gyanta egyáltalán nem tehet, az a saját technikai hibám eredménye volt. Amint észrevettem,  rögtön leesett, hogy a csini kék spatulát a kezdőknek (meg a műkörműeknek, de az nem vagyok) csomagolták mellé. Csodaszép vékonyan tudtam vele teríteni, és hatékonyan, tisztán lerántani. A másik térdiglábam és a hónaljam már kifogástalanra sikerült. A kezdeti affér ellenére sikeresnek nyilvánítottam az akciót, és vigyorogva ugráltam, hogy ez csak eddig tartott, és mennyire király.

Cleopatra cukorpaszta 04 Kiprobaltam.hu

Pro:
♥ A gyanta finom illatú, utána a bőr selymes tapintású, a hatása a hagyományos gyantáénál tovább tartott.
♥ A használati utasítást követve spatulával a kezdő keletigyantázóknak is lehet sikerélménye.
♥ Rögtön használható, a többi gyantafajtához képest villámgyors. (A pengénél nem gyorsabb, de attól másnap már vakarózhatsz, ez meg 2 hét után is vállalható. Az epilátor is időigényesebb,  és nem lesz utána selymes és illatos a bőr, a benövés kockázata is nagyobb.)
♥ Szőrbenövések száma szignifikánsan csökken.
♥ Vízzel simán és hamar lemosható.

Kontra: 
♦ Ha még nem gyantáztad magad ezzel a technikával, eleinte szerezhetsz foltokat – de gyakorlat teszi a mestert!
♦ Ha nem vagy gyakorlott, sok időt vesz igénybe.

 

Kinek jó?

 • Aki már gyantázta magát, vagy nem lusta gyakorolni az egyébként könnyen elsajátítható módszert, 
 • akinek fontos, hogy mit ken a bőrére, vagy érzékeny a bőre,
 • aki gyors és hatékony, bőrkímélő szőrtelenítési eljárást keres,
 • aki a pengénél nem hosszabb időtartamú, de hatásában tartósabb módszert szeretne.

 Horvátországban készül.

 

Folyt. köv.  a régen bevált mézemulzióval, és a szalonban verhetetlen Just Wax-szal …

[Szolgálati közlemény: az oldalon már csak a korábban kommentelt bejegyzésekhez lehet hozzászólni, a továbbiakban a véleményed, kérdésed, ötleted, stb. a facebook oldalon vagy a Kontakt űrlapon várom .]

Kapcsolódó bejegyzések:

.

Calotropis Theme designed by itx